Eltűnt személyek

2021.10.05. 13:28

Három kiskorú tűnt el

A Bihar Megyei Gyermekvédelmi és Szociális Igazgatóság (DGASPC) munkatársai kedden értesítették a rendőrséget, hogy hétfő reggel három kiskorú elment a Hegyközpályiban lévő családi típusú házból és azóta nem tértek vissza. A három fiatal, a 16 éves Covaci Samuel, a 14 éves Fekete Florina Cristina és a 15 éves Molojan Laviniu már több alkalommal mentek el a házból, de mindig visszatértek vagy megtalálta őket a rendőrség.

Covaci Samuel 1,63 méter magas, körülbelül 47 kilogramm, a testalkata vékony, az arca ovális, a szemei barnák, a haja pedig világosbarna. Eltűnésekor fekete-fehér szabadidőnadrágot viselt, fekete felsőt és fehér sportcipőt viselt.

Fekete Florina Cristina 1,70 méter magas, körülbelül 60 kilogramm, a testalkata vékony, az arca ovális, a szemei barnák, a haja vörös és középhosszú, az orrában van egy karika. Eltűnésekor sötét színű sportfelsőt, fekete cicanadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Molojan Laviniu körülbelül 1,65 méter magas és 50 kilogramm, a testalkata vékony, az arca ovális, a szemei zöldek és a haja fekete. Eltűnésekor szabadidőnadrágot, fekete sportos felsőt és fehér sportcipőt viselt.

Covaci Samuel, Fekete Florina Cristina, Molojan Laviniu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!