Együttműködési megállapodást kötött a Mol Románia és a romániai fuvarozók szövetsége

Együttműködési megállapodást kötött a Mol Románia és a romániai fuvarozók szövetsége, amelynek tagjai számára az olajtársaság kedvezményes feltételeket biztosít – olvasható a Mol Románia közleményében.

Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott dokumentum szerint a román fuvarozók érdekvédelmi szervezetének tagjai – akik Mol Gold és Mol Silver üzemanyagkártyával rendelkeznek – a töltőállomáson kifüggesztett árhoz képest kereskedelmi kedvezményben részesülnek.
“Azért döntöttünk a megállapodás mellett, mert egyrészt megfelelőnek tartottuk a kereskedelmi feltételeket, másrészt így integrált szolgáltatás-csomaghoz jutottunk – nyilatkozta Radu Dinescu, a fuvarozók szövetségének főtitkára. Szalay Zsolt, a Mol Románia ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, hogy általában hosszú távú partnerségekben gondolkodnak, ezért a piacon egyedülálló ajánlatok kidolgozására törekednek.
A fuvarozók a MOL Gold kártyával Romániában, Magyarországon, Szlovákiában és Szlovéniában is tankolhatnak, ami azért előnyös, mert a sofőrök készpénz nélkül utazhatnak külföldön is.
A közlemény szerint a Mol Románia biztosítja kártyás ügyfelei számára az ÁFA-visszaigénylés lehetőségét a külföldi, munkaügyben megtett utak esetében. Az ÁFA-visszaigénylésnek köszönhetően 35 országban, egyebek között valamennyi EU-tagállamban, mintegy 25 százalékkal csökkenthetők az utazási költségek – olvasható a közleményben.