ERDON Helyi sport hírek

2011.05.05. 19:43

III. Liga: „jutalomkirándulás”

<p>A Nagyváradi Luceafărul a 2010/2011. évi harmadosztályú pontvadászat még hátra levő csatáira sem kirándulni megy, illetve játékosaik továbbra is bizonyítani szeretnék, hogy nem véletlenül végeznek az V. csoport élén, annak ellenére, hogy pénteki ellenfelüket, a Piski CFR-t az őszi fordulóban csak nehezen győzték le!</p>

A Belényesi Bihorul CF szintén idegenben, Szászsebesen lép pályára, s mindenképpen pontot-pontokat kellene szerezzen, elkerülendő a kiesést.

 

Fordulóműsor

 

A labdarúgó harmadosztály 5. csoportja 26. fordulójának műsora, péntek, 18 óra:Temesvári FC II.–Nagyszentmiklósi Unirea (ősszel: 0–3), Szászsebesi Naţional–Belényesi Bihorul(3–0), Karánsebesi Autocatania–Resicabányai Şcolar (1–2), Piski CFR–Nagyváradi Luceafarul.Szombat, 18 óra: Feketegyarmati Milenium–Aradi Gloria (ősszel: 1–2), Kisbecskereki Nova–Rékási SE (0–1). A Vajdahunyadi FC szabadnapos lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!