Bihar hírei

2019.06.11. 19:05

Kerékpártúra a Király-erdőben

Biciklitúrát szervez Vársonkolyosról a Király-erdő hegység északi részébe június 15-én, szombaton a Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség.

Biciklitúrát szervez Vársonkolyosról a Király-erdő hegység északi részébe június 15-én, szombaton a Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség.A biciklitúra reggel 9.30-kor indul a vársonkolyosi Nagy Magyar-barlang bejárata elől, és a Győzelem vízkelet–Révtízfalu–Pokol-barlang–Tomnatek–Bertény–Rév útvonalon folytatódik.

Fontos: a szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy nehéz és emelkedőkkel teli útvonalról van szó, csakis hegyikerékpárral lehet teljesíteni a távot. A bukósisak és a láthatósági mellény viselete kötelező.

Jelentkezés

Akik szeretnének részt venni a rendezvényen, azok a reggeli vonattal vagy saját személygépkocsijukkal érkezhetnek Sonkolyosra. A biciklitúra útvonala során a megállóhelyeken különféle meglepetésekkel várják a szervezők a résztvevőket. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Bihar megyei TDM román nyelvű Facebook-oldalán (Agenția de Management al Destinației Bihor) található jelentkezési űrlap kitöltésévél lehet. A rendezvény a RO-HU Európai Fejlesztési Alap támogatásával, a Bihar megyei TDM által elnyert határon átnyúló pályázat részeként valósul meg. További részletek kérhetők a 0771–314–601 telefonszámon Bauman Dieter-Gergőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!