Bihar hírei

2018.12.31. 10:34

Karácsony Szépe 2018 Szalontán

28. alkalommal szervezte meg a nagyszalontai MIDESZ a Karácsony Szépe szépségversenyt. Az est házigazdái Mr. Siid és Dynamic, azaz a Stan és Span rap formáció tagjai voltak.

28. alkalommal szervezte meg a nagyszalontai MIDESZ a Karácsony Szépe szépségversenyt. Az est házigazdái Mr. Siid és Dynamic, azaz a Stan és Span rap formáció tagjai voltak.

A hagyományokhoz híven, a lányok szabadidőruhában, sportos viseletben, fürdőruhában és estélyiben léptek a közönség elé.

A próbák között Varga Ferenc József és Aradi Tibor, Karinthy-gyűrűs humoristák szórakoztatták a közönséget. Meglepetéssel is szolgáltak, mivel elhozták magukkal Orbán Sándort, aki a 80-as évek közkedvelt műsorában a Szeszélyes évszakokban szerepelt és aki 20 év után Nagyszalontán lépett elősször színpadra.

Természetesen tombolasorsolás is volt, ahol a nyertesek választhattak, hogy viszik a biztos nyereményt, vagy tovább mennek a fődíjért, egy NIKKI ágyért, amit az ADA bútorgyár ajánlott fel. A fődíjat végül Bordás Dániel nyerte meg. Köszönhetően a rendezvény támogatóinak, valamennyi versenyző különdíjban részesült.

Barátnői nevezték

A zsűri döntése alapján a második udvarhölgy Fenesi Alexandra Kinga Vivien, 18 éves nagyszalontai diáklány, az első udvarhölgy pedig a nagyváradi, 20 éves Tamás Roberta lett, aki mindig szerette volna kipróbálni, hogy milyen résztvenni egy szépségversenyen, és úgy érezte, hogy most jött el az ideje. A 28. Karácsony Szépe szépségverseny királynőjévé Balog Alexandrát választották. Alexandra a verseny után nagyon boldog volt és elmondta, hogy barátnői nevezték a szépségversenyre. Még egyelőre folyatatja tanulmányait, de azok befejezése után gyerekekkel szeretne foglalkozni. A Karácsony Szépe szépségverseny szervezői ezúton is szeretnének köszönetet mondani a rendezvény támogatóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!