Bihar hírei

2018.12.12. 09:48

Három eltűnt kiskorút keresnek

Aki bármilyen információval tud szolgálni az eltűnt személyek hollétéről, jelezze azt a legközelebbi rendőrőrsön vagy hívja az 112-es sürgősségi számot.

Aki bármilyen információval tud szolgálni az eltűnt személyek hollétéről, jelezze azt a legközelebbi rendőrőrsön vagy hívja az 112-es sürgősségi számot.

Potra Izabella-Betty 15 éves érseléndi lány 2018. november 30-án, 13 óra körül ment el otthonról, és azóta nem tért haza. A rendőrség közleménye szerint 1,70 méter magas, 60 kilogramm, az arca ovális, a szemei barnák, a haja fekete, hosszú és hullámos, a testalkata atletikus. A családja semmilyen információval nem tudott szolgálni arról, hogy mit viselt eltűnése idején.

Horki Nicolae 12 éves atyási fiú Nagyváradon él, 2018. december 10-én, reggel 7 óra körül ment el otthonról, és azóta nem tért haza. Már többször volt ilyen, de a rendőrség megtalálta és hazavitte minden alkalommal. A rendőrség közleménye szerint 1,67 méter magas, 50 kilogramm, az arca ovális, a szemei és a haja barnák, rövidre nyírt, a testalkata vékony, az orrán pedig van egy sebhely. Eltűnésekor sötétkék szabadidőruhát viselt, világoskék kapucnis felsőt, fehér inget, zöld pulóvert és fekete sportcipőt.

Nem először

Bordaș Abigail 13 éves nagyváradi lány 2018. december 11-én, reggel 9 óra körül tűnt el egy nagyváradi iskolából, nem ment sem oda vissza, sem pedig a Gyermekvédelemhez tartozó központba, ahol jelenleg él. Már többször tűnt el, a rendőrség azonban mindig megtalálta és visszavitte a központba. A közlemény szerint 1,60 méter magas, 46 kilogramm, az arca ovális, a szemei barnák, a haja barna, középhosszú és hullámos, a testalkata vékony, van egy veleszületett heg a nyakán, bal oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!