Bihar hírei

2018.09.07. 12:29

Turism Felix, egy üdülő az üdülőben

A Turism Felix Románia legnagyobb gyógyturisztikai vállalkozása, teljes egészében román magántőkével működő társaság. Az egyetlen ötcsillagos termálfürdővel büszkélkedhetünk Romániában: Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5 * szálloda, ezenkívül hozzánk tartozik az International Hotel 4 * az egyetlen 4 csillagos szálloda a Félixürdőben, valamint a Hotel Termal 3 *, Hotel Nufarul 3 *, Hotel Poienita 3 *, Hotel Mureş 2 *, Apollo-Felix strand és a Venus strand (Püspökfürdő - Baile 1 Mai).

A Turism Felix Románia legnagyobb gyógyturisztikai vállalkozása, teljes egészében román magántőkével működő társaság. Az egyetlen ötcsillagos termálfürdővel büszkélkedhetünk Romániában: Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5 * szálloda, ezenkívül hozzánk tartozik az International Hotel 4 * az egyetlen 4 csillagos szálloda a Félixürdőben, valamint a Hotel Termal 3 *, Hotel Nufarul 3 *, Hotel Poienita 3 *, Hotel Mureş 2 *, Apollo-Felix strand és a Venus strand (Püspökfürdő - Baile 1 Mai).

Az elégedett turista a legjobb reklám

A Turism Felix szállodáinak kihasználtság tíz egymást követő héten meghaladja a 100% -ot, a turisták száma, akik a mi szállodáinkat és strandjainkat választották ezen a nyáron, meghaladja 230.000 személyt.

Bármi legyen is a vendégek motivációja, családi üdülés, pihenés, wellness & spa, gyógyfürdő kezelések, üzleti rendezvények vagy sport táborok, az infrastruktúra lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk a legigényesebb turisták elvárásainak is.

Csak az elmúlt két évben 9,5 millió lejt meghaladó beruházásokat eszközöltünk, melyek célja a turisták kényelmének és ebből kifolyólag elégedettségének növelése volt: több mint 1000 teljesen korszerűsített szoba (az összes szoba 90%-a), felújított éttermek, konferenciatermek és kezelési központok, újjáépített strandterületek és megújult orvosi berendezések. Ezekhez hozzáadódnak még a szolgáltatások magas színvonala és sokfélesége, a különböző szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek, mind olyan indokok, melyek egyre több turista döntését befolyásolták abban, hogy a Turism Felix szállodáit és strandjait válasszák a tengerpart, vagy más külföldi úti célok ellenében.

Szórakozás, pihenés, egészség

A Félixfürdő termálvizeinek csodálatos hatásai a Római Birodalom óta ismertek. Az ásványi anyagok, amelyek ezen termálvizek összetételében megtalálhatók, mind egészségügyi, mind relaxációs előnyöket jelentenek.

A termálvize és feszített víztükrös 53 medence közel 13.000 négyzetméter vízfelülettel rendelkezik, ezek közül az Apollo-Felix és a Venus (Püspökfürdő) strandnak több mint 8900 négyzetméter vízfelülete van 23 medencében.

A családi szórakozásra használt részek: csúszdák, különleges gyermekmedencék, játszóhelyek, futball/röplabdapályák, valamint az egyik legérdekesebb vízi látványosság, az Apollo Felix hullámmedencéje.

A komfort érzését tovább emeli a beltéri és kültéri úszómedencék tiszta termálvize, a pezsgőfürdők, hidromasszázságyak, úszómedencék, medence-bár, masszázsszalonok, nyugágyak, napernyők, speciálisan kialakított árnyékolók, trópusi növényzet és az egészséges és friss menüket kínáló étkezőhelyek.

Mivel tudjuk, hogyan tegyük a nyarat felejthetetlenné, több mint 870 rendezvényt tartunk gyermekek és felnőttek számára júniusban, júliusban és augusztusban az úszómedencékben és éttermekben, a turisták nagy örömére. A felnőtteket habpartyval, táncórákkal, röplabda és labdarúgó bajnokságokkal, csatákkal, beer pong-gal, szumóval, óriás röplabdával, aquagymmal, aquazumbával, a medencebárokban pezsgő koktélokkal és élőzenével kényeztetik. De a kicsik sem unatkoznak, az animátor csapatok által készített animációs programokkal szórakoztatják őket: lufimodellezéssel és arcfestéssel, árnyjátékokkal, a gyerekeknek tetsző tevékenységekkel! A játékok a gyermekek életkorától, számtól és rendelkezésre álló területtől függően változnak (úszómedencékben vagy speciálisan kialakított játszóhelyeken).

Mit mondanak a számok a Turism Felix vállakozásról?

A Félixfürdő természeti erőforrásait a Turism Felix Rt. értékesíti. A TÜV, az ISO 9001 és az EUROPESPA-med tanúsítványok garantálják szolgáltatásaink kiváló minőségét, és évek óta számos olyan díjat nyertünk, amelyek tükrözik tartós erőfeszítéseinket ezen előírások fenntartása tekintetében, ami a felszereltséget, a szolgáltatásokat és a személyzet szakképzettségét illeti, (pl. első helyen állunk a romániai magánvállalkozások országos top-listáján az általános teljesítménymutató, az üzleti forgalom és bruttó nyereség tekintetében, első helyen állunk a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rangsorolásában 2003 óta).

A hat szállodában található több mint 2000 szálláshelyen, egy több mint 1100 alkalmazottból álló csapat kényeztet majd, szenvedélyes és lelkes emberek, kimeríthetetlen mosolyforrásokkal.

A több mint 3000 férőhelyes 6 étteremben, a szalonokban és a kültéri teraszokon, havonta mintegy 100 tonna friss nyersanyagból készült változatos ételeket kínálunk.

Mivel egy gyógyüdülőhely vagyunk, a „Mens sana in corpore sano“ közmondás vezérel bennünket, és örülünk a több mint 10 000 vendég jó közérzetének, miután a mi központjainkban végzett gyógykezeléseket és Wellness & Spa szolgáltatásainkat vették igénybe az idén. Mivel a fürdőhelyi gyógykúrák mind a kezelésben, mind a megelőzésben ajánlottak, különösen hosszú ideig tartó túlterhelést követően, idén eddig több mint 300.000 terápiás eljárást végeztünk.

Az üzleti vagy privát rendezvények megtervezése egyike a specialitásainknak. Prémium szolgáltatásaink, melyek a legapróbb részletekig kidolgozottak, az évek során több-száz eseményt vonzottak hozzánk, több mint 1000 férőhelyes konferenciatermeinkbe. Rendezvényeink emlékezetessé válnak, hiszen meghívottaink olyan művészek és hírességek, mint Loredana, Maruţă és Andra, Horea Brenciu, Aurelian Temisan, Florin Dumitrescu séf, Nicolai Tand séf, ők csak egy részét képezik azoknak, akiket partnernek választottunk. Ennek a pezsgésnek az a következménye, hogy az idei Lotus Therm Spa & Luxury Resort szilveszteri csomagunkat már 5 hónappal korábban értékesítettük.

Új fejezet a gyógyturizmus történetében

A 2015. október 10-én megnyitott Lotus Therm Spa & Luxury Resort az egyetlen 5 csillagos romániai termálfürdő, közel 30 millió eurós beruházással. 180 szobával (1 VIP lakosztály saját terasszal és jakuzzival, 6 külön lakosztállyal, 39 standard lakosztállyal, 8 lakosztállyal, 37 kétágyas szobával, 79 egyágyas szobával és 3 mozgáskorlátozottak számára kialakított szobával) a leglátványosabb szállodája az ország nyugati régiójának. Megalakulása óta a szálloda kedvelt célpontja mind az egyéni turistáknak, mind az exkluzív helyet kereső vállalatoknak.

Büszkék vagyunk a számos díjra, köztük négy egymást követő évben elért TopHotel Awards díjaira, ami Románia szállodai, turisztikai és vendéglátóiparának legfontosabb rendezvénye: a 2016-os év szálloda megnyitója, az Év szállodája - gyógyturizmus kategória 2016-2017, 2018-as év gyógyfürdője; Transylvania Beyond 2017 kiválósági tanúsítvány; Espa Innovation Awards 2017; a Román Turisztikai Egyesületek Szövetsége által, a Gazdasági, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztériummal együttműködésben 2015-2016-ban odaítélt kiválósági díj.

[embed]]

Felixarium Aquapark. A pihenés és a szórakozás meglepő vízi koncepcióban találkoznak egymással. A legmagasabb színvonalú tervezés és kivitelezés, ahol kortól függetlenül kínálunk szórakozést és meglepetéseket. 14 beltéri és kültéri úszómedence - feszített víztükrű és termálvizes -, pezsgőfürdővel, barlangokkal, vízesésekkel, 2 csúszdával, étkezővel (vízesés bár, Yammi Grill, Tiki bár), strandröplabda pálya, GOLD SPA központ 3 féle szaunával (száraz, nedves, infravörös), jég szoba, csokoládé pakolás, zöld tea pakolás, vulkáni kő masszázs, bambuszrúd masszázs, relaxációs szoba és kaland zuhany. A nemrégiben felavatott Funlandia egy különleges játszótér, ahol a család minden tagja megtalálja a neki való tevékenységeket.

Luxus és a kiválóság a balneológia és SPA területén. A gyógyfürdő és Wellness & SPA kezelési központ, Nelumbo Med-Spa tökéletesen kapcsolódik az 5 csillagos szállodához, mert vendégeink intimitása a legfontosabb. A központ a legváltozatosabb szolgáltatásokat és terápiákat kínálja: hidroterápia, pakolások és iszapfürdő, paraffin pakolások, elektroterápia, hidrokinetoterápia, gyógytorna, Tecar Therapy (utolsó generációs technológia a rehabilitációban), masszázs, 2 féle szauna, fitnesz stúdió, kozmetika, fodrászat, manikűr és pedikűr. kombináljuk terapeutáink professzionalizmusát a forradalmian új kezelésekkel: ózon terápia, Gerovital, Tecar Terapia, alakformálás, kozmetikai kezelések a csodálatos hatásairól híres természetes BABOR, B-SECRETS és HUR luxuskozmetikumokkal. A teljes egészségügyi személyzet a legmagasabb szakmai képzéssel rendelkezik, ennek hatásai a nagy százalékban hatékony kezelések.

A Lotus Therm Spa & Luxury Resort szálloda sokoldalú és nem szokványos 3 szalonja könnyen illeszkedik olyan eseményekhez, mint például rendezvények, konferenciák, képzések, tanfolyamok, szimpóziumok, szemináriumok, esküvők, bankettek, keresztelők, évfordulók.

Szállásajánlatunk rendkívül sokoldalú, különböző facilitásokkal, minden vendég igényeinek megfelelően.

Hotel Internaţonal 4*

Az egyetlen romániai szálloda, amelyik megkapta az EUROPESPA-med logót, ami igazolja, a brüsszeli székhelyű Európai Gyógyfürdők Szövetsége (ESPA) szabványainak teljesítését. 110 kétágyas szoba (ebből 3 szoba a fogyatékkal élők számára), 80 egyágyas szoba és 20 apartman. Minden szobának van erkélye, és felszereléséhez tartozik bár, telefon, kábel-TV, Wi-Fi internetkapcsolat és kábel, széf, légkondicionáló, hajszárító és fürdőköpeny. Az étteremhez 260 férőhelyes szalon és 80 férőhelyes fedett terasz tartozik. Két modern konferenciaterem (200 és 120 ülőhely). 3 szabadtéri medence (úszómedence, termálvizes relaxációs medence és pool bár, gyermekmedence), két fedett medence, nagy kiterjedésű strand, nyugágyak, étkezők, bár. A gyógyfürdő és wellness kezelési központ komplett masszázs, elektroterápia, hidroterápia, hőkezelés (iszappakolások és -fürdők, paraffin pakolások), gyógytorna, hidrokinetoterápia, sókamrák 3 típusú sóval, szauna, relaxációs merülőmedence, spa bar, kozmetika, manikűr-pedikűr szalon, fodrászat, fitnesz.

Új 2018-ban! Korszerűsített szobák, felújított konferenciaterem.

Hotel Termal 3*

114 kétágyas szoba, 63 egyágyas szoba és 6 lakosztály. Minden szoba erkéllyel, minibárral, telefonnal, kábel TV-vel, Wi-Fi-vel és vezetékes internettel, légkondicionálóval és hajszárítóval felszerelt. Az étterem 250 férőhelyes szalonból és 52 férőhelyes fedett teraszból áll. 3 modern konferenciaterem (180, 70 és 60 férőhely). 4 szabadtéri medence (úszómedence, 2 relaxációs wellness medence termálvízzel, hidromasszázs és pool bar, gyermekmedence), nagy kiterjedésű strand, nyugágyak, bár. A gyógyfürdő kezelési központ és Wellness & SPA teljes körű masszázsterápiát, elektroterápiát, hidroterápiát, termoterápiát, gyógytornát, hidrokinetotarapiát, relaxációs területet, szaunát, kozmetikai szalont, geriátriai szalont (anti-aging kezelések Gerovital termékekkel), manikűr-pedikűr szalont, fitnesztermet kínál.

Új 2018! Korszerűsített szobák, felújított konferenciaterem.

Hotel Nufărul 3*

Teljesen korszerűsített 2018-ban. 68 kétágyas szoba, 4 egyágyas szoba és 4 lakosztály. A szobák erkéllyel (részben), minibárral, telefonnal, kábel Tv-vel, Wi-Fi internet-hozzáféréssel, légkondicionálóval és hajszárítóval rendelkeznek. Az étterem 128 férőhelyes a fedett szalonban, 48 hely a fedett teraszon és 20 hely a kültéri teraszon. Egy 20 férőhelyes konferenciaterem. Medencék és gyógykezelési, valamint Wellness&Spa központ, a Hotel Termal-val közösen.

Hotel Poieniţa 3*, Hotel Mureş 2*

Csak ezek a szállodák kötöttek szerződést az Országos Nyugdíjpénztárral (600 kedvezményes üdülőjegy).

Hotel Poieniţa: 140 kétágyas szoba, 14 egyágyas szoba és 4 lakosztály. Minden szobához erkély, fürdőszoba káddal, kábel TV, telefon tartozik. Az étterem 300 férőhelyes fedett teremmel, 40 férőhelyes szállodaterasszal és 40 férőhelyes terasszal rendelkezik a hotel parkjában. Egy konferenciaterem (80 férőhely).

Hotel Mureş: 290 kétágyas szoba és 70 egyágyas szoba. A szobák felszereltsége: erkély (részleges), fürdőszoba káddal, kábel TV, telefon. Az étterem 400 férőhelyes fedett szalonnal, 120 férőhelye reggelizőteremmel és 130 férőhelyes szabadtéri terasszal rendelkezik. 4 konferenciaterem (200, 100, 70 és 30 férőhely).

Mindkét szálloda rendelkezik saját gyógykezelési központtal és teljes masszázs szolgáltatásokat, elektroterápiát, hidroterápiát, termoterápiát, gyógytornát, hidrokinetotarapiát, relaxációs területet, beltéri termálmedencéket, szaunát, fitnesztermet kínál.

Új 2018! Korszerűsített étterem és szobák, bővített és korszerűsített konferenciatermek és felújított strand.

Folytonosság és bővítés

Olyan vállalatok közé tartozunk, amelyek az embereket helyezik stratégiájuk középpontjába, és így biztosítják a legjobb feltételeket a személyes és szakmai fejlődéshez. Célunk energikus és lelkes embereket toborozni, továbbfejleszteni és megtartani, akik képesek kreativitásukat arra használni, hogy új és hatékony megoldásokat találjanak ügyfeleink elégedettségének elérésében. A tapasztalat nem mindig a legrelevánsabb kiválasztási kritérium, így a fiatalok, akik karrierjüket a vendéglátásban szeretnék felépíteni, lehetőséget kapnak arra, hogy Románia legfontosabb gyógyturisztikai cégének csapatától tanuljanak. Rendelkezésre álló pozíciók: pincérek, szakácsok, csaposok, szobalányok, ápolók balneológiai orvosi asszisztensek, masszőrök, kárpitosok, szakácsok, konyhai dolgozók, vizimentők.

Az állások betöltésének feltételeit megtalálják itt:

https://www.felixspa.com/ro/acasa/cariere

(Fizetett hirdetés: H94263)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!