Bihar hírei

2018.08.03. 11:19

Nagyszínpadi programok a margittai Szabadság Feszten

A rendezvény alatt mindenki számára biztosított az önfeledt szórakozás, hiszen hatalmas koncertekkel, szakmai előadásokkal és szabadidős programokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvény alatt mindenki számára biztosított az önfeledt szórakozás, hiszen hatalmas koncertekkel, szakmai előadásokkal és szabadidős programokkal várják az érdeklődőket.A Vidéki Ifjúsági Szövetség immár hatodik alkalommal rendezi meg augusztus 29. és szeptember 2. között Bihar megye legnagyobb, legszínesebb és legvizesebb ifjúsági fesztiválját, a Szabadság Fesztet, melynek helyszíne ezúttal is Margitta megyei jogú város strandja.

A rendezvény öt napja alatt mindenki számára biztosított az önfeledt szórakozás, hiszen idén hatalmas koncertekkel, színesebb szakmai előadásokkal és szabadidős programokkal várják az érdeklődőket. Mint már többször beszámoltak róla a szervezők, idén sokkal több nagyszínpadi előadással és koncerttel készülnek a résztvevők számára.

[embed]]

Bár továbbra sem árulják el a teljes programot, a szervezők nem szeretnék tovább húzni az időt a nagyszínpadi programok tekintetében. Az előző évekhez képest idén már csütörtök este hatalmas bulival várnak mindenkit. Az est fellépői Burai Krisztián, Rico és Miss Mood, Hooligans, Teddy Queen és Benix. Péntek este Ak26, Bagossy Brothers Company, Margaret Island, majd a partysátorban Sterbinszky és Dj Lia Kustánczi biztosítja a fesztiválozóknak a remek hangulatot. Szombaton Stan és Span koncert, majd 4S Street, Essemm, Leander Kills, Depresszió, majd Bárány Attila és Pierre Maddox teszi felejthetetlenné az estét. Vasárnap a BSW koncert után pedig a Ganxsta Zolee és a Kartel, Irie Maffia és nem utolsó sorban Lotfi Begi lép fel.

A szervezők több meglepetéssel is készülnek még a rendezvény ideje alatt.

Napijegyek elővételben

„A bérletek értékesítése mellett, péntektől immár a napijegyek is elérhetőek lesznek mindazok számára, akik biztosan ott szeretnének lenni a Szabadság Fesztiválon. Egyelőre csak online kezdünk neki a napijegyek értékesítésének, amely a biletmaster.ro oldalon lesz elérhető” – hangsúlyozta Demian Zsolt főszervező.

A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy a rendezvény előtt mindenki pontosan és figyelmesen olvassa el a belső szabályzatot, melyek természetesen a helyszínen is ki lesznek függesztve. „Nem szeretnénk kellemetlenséget a bejáratnál. Idén több pontban is megváltozott a szabályzat, a legnagyobb szigorítások az alkohol bevitelre vonatkoznak” – nyilatkozta Boda Gergely. A szabályzat elérhető a Vidéki Ifjúsági Szövetség hivatalos weboldalán (www.vidifisz.org).

A rendezvény kiemelt támogatói: a Bihar Megyei Tanács, Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség, Margitta megyei jogú város önkormányzata, Bihar megyei Pályázatíró és Kezelő Igazgatósága, Communitas Alapítvány. Kiemelt partnerek: Margittai Ifjak Köre, RODOSZ Bihar, Monospetri Közösségfejlesztési Egyesület, Árpádi Ifjúsági Szervezet, Rákóczi Szövetség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!