Bihar hírei

2018.07.24. 14:54

Megvannak az eredmények

Közzétették tegnap a pedagógusok véglegesítési vizsgáján belüli írásbeli felmérés eredményét a nagyváradi Betel teológiai líceumnál, de a <a href="http://definitivat.edu.ro/" target="_blank">http://definitivat.edu.ro</a>/, s az <a href="http://isjbihor.ro" target="_blank">http://isjbihor.ro</a> linkeken is megtekinthetőek.

Közzétették tegnap a pedagógusok véglegesítési vizsgáján belüli írásbeli felmérés eredményét a nagyváradi Betel teológiai líceumnál, de a http://definitivat.edu.ro/, s az http://isjbihor.ro linkeken is megtekinthetőek.

A felmérésen Bihar megyéből 333 jelentkező részvételét hagyták jóvá, közülük tizenkilencen végül visszavonták jelentkezésüket, tizennégyen pedig hiányoztak. Senkit nem zártak ki. A háromszáz vizsgázó közül kilencen ötösön aluli pontszámot értek el, 24-en 5 és 5,99 közötti eredményt tudhatnak a magukénak, harmincan 6 és 6,99 között teljesítettek, negyvenhatan 7 és 7,99 között teljesítettek. A legtöbben, vagyis kilencvennyolcan 8 és 8,99 közötti pontszámot értek el, nyolcvankilencen 9 és 9,99 között teljesítettek, négyen pedig tízest kaptak. A véglegesítésen belül az írásbelin elért eredmény hetven százalékot nyom a latban és a sikeres vizsgához legalább hetesre van szükség. Az óvások előtti eredmények szerint 229 pedagógus sikerrel vizsgázott, hetvenegy pedig nem, az átmeneteli arány 68,77 százalékos – tavaly az óvások előtti átmeneteli arány 60,1 százalék volt. Az óvásokat tegnaptól lehetett benyújtani, s ma tizennégy óráig tehetik még meg, a Betel líceum épületében alakult vizsgaközpontban. A végső eredményeket pénteken függesztik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!