Bihar hírei

2017.12.29. 11:38

Karácsony Szépe 2017 verseny Nagyszalontán

Szalontán az idén is zsúfolásig megtelt a Zilahy Lajos Művelődési Ház, amely otthont adott a Karácsony Szépe szépségversenynek. A helyi MIDESZ 28. éve folyamatosan megszervezi a szépségversenyt, amelyre idén Odessától Tokajig jelentkeztek szép leányok.

Szalontán az idén is zsúfolásig megtelt a Zilahy Lajos Művelődési Ház, amely otthont adott a Karácsony Szépe szépségversenynek. A helyi MIDESZ 28. éve folyamatosan megszervezi a szépségversenyt, amelyre idén Odessától Tokajig jelentkeztek szép leányok.

Az est házigazdái Tóth Enikő és Fenesi Alexandra végig precízen vezették a műsort.

A leányok bemutatkoztak szabadidő ruhában, sportos szerelésben, fürdőruhában és végül estélyiben léptek a közönség elé.

A műsorban színpadra léptek a Arny Dance táncosai Maghiar Miruna és Tig Sándor, valamint Maria Clara Pop és Kolozsi Sándor, akik alkalomhoz illő produkcióval szórakoztatták a nézőket.

A tombola sorsolása közben Marina Lup divattervező új kollekciója, a Becsavarozva került bemutatásra. A szerencse Nagy Attilának kedvezett, aki az ADA bútorgyár új kollekciójából nyert meg egy Tom Taylor ágyazható kanapét.

A műsor sztárvendége Pintér Tibor színész-énekes volt, aki népszerű slágerekkel lopta magát be a szalontai közönség szívébe.

Amíg a zsűri visszavonult meghozni döntését, addig a Mr.Siid és Dynamic rapperek új közös formációja, a Stan és Span pörgette fel az est hangulatát.

A zsűrinek az idén sem volt könnyű dolga, de köszönhetően a műsor támogatóinak nagyon sok díj került kiosztásra: minden versenyző különdíjként ajándékcsomagot kapott az Eternal Beauty és a MY77 támogatásával, valamint ingyenes belépőt egész szezonra a nagyszalontai strandra a Brothers Pubnak köszönhetően. Különdíjat kapott Papp Ágnes Ildikó - legszebb láb, Bíró Yvette - legszebb haj, Kiss Hédi Beáta - legszebb mosoly, Nagy Beatrix Réka - legkecsesebb, Balogh Orsolya Zsófia - legmagabiztosabb, Nastea Vutcariov - legszebb alak, Shmid Enikő - legszebb nézés, Szendrei Emilia - legkihívóbb.

A harmadik helyezett Papp Ágnes Ildikó lett, aki 200 Ron jutalom mellett egy Cartmen Jeans Limited ajándékcsomagot, egy MY77 ruhacsomagot és egy 300 Ron értőkű vásárlási utalványt is hazavihetett.

A második helyen Kiss Hédi Beáta végzett, aki a 300 Ron jutalom mellett egy Cartmen Jeans Limited ajándékcsomagot, egy MY77 ruhacsomagot és egy 450 Ron értékű vásárlási utalványt kapott.

A 2017-es Karácsony Szépe szépségverseny győztese pedig a 18 éves Bíró Yvette lett, aki az 500 Ron fődíj mellett egy Cartmen Jeans Limited ajándékcsomagot, MY 77 ruhacsomagot, 750 Ron értékű vásárlási utalványt, egy vásárlási utalványt a Rock Comp jóvoltából, valamint az ADA bútorgyár Tom Tailor kollekcióból egy ágyazható kanapét vihetett haza.

A már ismertetett támogatókon kívül a szervezők ezúton is szeretnék megköszönni a Karácsony Szépe szépségverseny megszervezésében nyújtott segítséget a nagyszalontai Polgármesteri Hivatalnak, a Zilahy Lajos Művelődési háznak, a Discont Centernek, a Triál Comprest Kft-nek, a Tauber Termál Kft-nek, a Gyenge Ildikó Virágüzletnek, valamint a műsor médiatámogatóinak, a Bihari Naplónak és a Szalontai Naplónak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!