Bihar hírei

2017.07.17. 16:10

Szabadság Feszt: vasárnapi események

Az előző napok programdömpingje után a vasárnap délelőtt főképpen a pihenésről és a lazításról szólt. Szabadprogramok voltak a résztvevők számára, később elkezdődtek az igazi bulik.

Az előző napok programdömpingje után a vasárnap délelőtt főképpen a pihenésről és a lazításról szólt. Szabadprogramok voltak a résztvevők számára, később elkezdődtek az igazi bulik. Az esti órákban újraindult a buli a Holi color partyval, melyhez Dj Pety adta a zenei aláfestést. Mondhatni, hogy senki nem maradt ki az érdekes és szórakoztató és főleg látványos programból. A nagyszínpadot a helyi együttes, a Detox, vette birtokba 20 órai kezdettel és nagyon színvonalas koncerttel töltötte meg a színpad előtti teret. Kellőképpen „felhangolta, bemelegítette” a közönséget a sztár együttes a Wellhello koncertjére, melyen nézőcsúcsot döntve, többezres tömeg szórakozott együtt.

7000 fiatal

Boda Gergő a VIDIFISZ elnöke elmondta, hogy elégedettek, minden szempontból sikeresnek ítélik az idei Szabadság Fesztet. A nyilvántartási adataik szerint a négy nap alatt 7000 fiatal vett részt a fesztiválon. Az előző évekhez képest sokkal nagyobb volt a fegyelem, a biztonságiak is jól végezték munkájukat. Nem volt jellemző a túlzott alkoholfogyasztás sem, a fiatalok kulturáltan szórakoztak, együtt élvezték a programokat. Ilyen nagy tömeg esetében indokolt volt a területbővítés, hiszen pusztán a strand már szűkös lett volna. A napokban kiértékelik a rendezvényt, pozitívumaival és esetleges hibáival együtt, hogy jövőre még sikeresebb, vonzóbb legyen. A néptánc beiktatását sikeresnek tartják, igyekeznek jövőre még nagyobb teret adni neki, hiszen van rá igény.

Szőke Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!