Bihar hírei

2017.06.16. 12:18

Tanévzáró az érmihályfalvi általános iskolában

Az igazgató számítása szerint a megye legnagyobb általános iskolája az érmihályfalvi Zelk Zoltán nevű tanintézmény, melynek évzáróját péntek délelőtt tartották.

Az igazgató számítása szerint a megye legnagyobb általános iskolája az érmihályfalvi Zelk Zoltán nevű tanintézmény, melynek évzáróját péntek délelőtt tartották.

Az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola évzáróját először tarthatták meg a főépület újraaszfaltozott sportpályáján, azok után, hogy sok évnyi "rákészülést" követően ebben a tanévben sikerült elvégezni a munkálatot. A felsereglett V. - VIII. osztályosokat elsőként Nyakó József polgármester köszöntötte, köszönetet mondva a pedagógusoknak a tanévben végzett munkájukért, különösen azoknak, akik a tanrenden kívül is vállalnak feladatokat. A város vezetőségén ezután sem fog múlni, hogy a tanintézmény sikeres lehessen, ígérte. Csengeri Csongor igazgató elmondta: a 0. - VIII. osztályokban 1007 tanulójuk van, ehhez jön 256 óvodás, ezzel tudomása szerint a megye legnagyobb általános iskolája az általa vezetett.

Jutalmak átadása

Egy fárasztó tanéven vannak túl, mondta az igazgató, ami ennek ellenére bővelkedett sikerekben, vagyis számos jutalmat adhattak át. Az igazgató a végzős, nyolcadikosok közül a legjobb sportoló díját a labdarúgásban és atlétikában kitűnt Lăcătâs Adriannak adhatta, az évfolyamelsők jutalmait Tóth Judit Eszter, Király Zsuzsanna Nóra és Havaşi Andrei Mihai vehette át. Három diák végzett 10-es átlaggal, ők: Puşi Amalia Timea (VI. A.), Kovács-Truczkai Panna (VI. C.), Rebeleş George Antonio (V. A.). Ezt követően a megyei és országos szintű tantárgyverseny-helyezésekért, illetve az osztályokon belüli eredményekért az osztályfőnökök adták át saját kis közösségeik legjobbjainak a jutalmakat, majd hivatalosan is elkezdődött a vakáció.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!