Bihar hírei

2016.08.02. 11:14

Részek viadala, negyedszer

A Gyermekek Éve jegyében tartják meg a hónap végén Érmihályfalván a negyedik Részek Viadalát. Máris lehet jelentkezni, alakítani a csapatokat, melyek játszótéri elemeket nyerhetnek.

A Gyermekek Éve jegyében tartják meg a hónap végén Érmihályfalván a negyedik Részek Viadalát. Máris lehet jelentkezni, alakítani a csapatokat, melyek játszótéri elemeket nyerhetnek.

Idén negyedik alkalommal tartják meg Érmihályfalván a hét városrész (Százhold, Dihenes, Derírk, Morgó-Tábla, Kisújváros, Nagyújváros, Bank utca) közötti vetélkedőt, a Részek Viadalát. Erre augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor, idén 27-én és 28-án. Sokak szerint ez az igazi "városnap", amikor politika- és mindenféle műsormentesen szórakozhatnak kikapcsolódhatnak, jókedvűen vetélkedhetnek a lakosok. A szervezői csapat a minap tartotta megbeszélését, melyen úgy döntöttek, hogy az idei viadal a Gyerekek Éve jegyében fog lezajlani, ami azt jelenti, hogy a már bevált próbák mellett az eddigieknél is nagyobb szerep jut a gyerekeknek, például ahogyan a korábbi évek focibajnokságába tavaly már bekapcsolódtak a nők is, úgy idén már a gyerekek is labdába rúghatnak, a szó szoros értelmében.

Lehet jelentkezni

A szervezők ezúton is kérnek minden aktív, lokálpatrióta, lakhelyét, városrészét szerető polgárt kortól, nemtől, nemzetiségtől és pártállástól függetlenül, illetve a civil szervezetek tagjait, hogy vegyenek részt, erősítsék "részüket" a viadalon, alakítsák ki csapataikat, válasszanak csapatkapitányt. Jelentkezési határidő augusztus 16. Jelentkezni lehet a

Bartók Béla Művelődési Háznál (Borbély-Simon Csabánál - tel. 0756-075984, Szabó Jánosnál - tel: 0752-660113), vagy a helyi RMDSZ-irodában (Sütő Juditnál - tel. 0741-653877). S bár a részvétel a fontos, azért a díjazás sem érdektelen. A szervezők idén ismét újítottak és már nem kirándulást lehet nyerni, mint az elmúlt két évben, hanem - apropó Gyerekek Éve - az illető városrészekben lévő játszóterekhez, iskola- vagy óvodaudvarokba játékelemeket (hintát, csúszdát, mászókát, stb.). Az első díj 5, a második 4, a harmadik 3 játékelem, a IV., V., VI. és VII. helyezettek 1-1 játékelemet kapnak.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!