Bihar hírei

2016.04.20. 10:27

Jutalom-kiránduláson járt a Csilinka

Kolozsváron, Tordatúron és Csürülyén jártak kirándulni az érmihályfalvi Csilinka gyerekkórus tagjai, illetve az őket elkísérő szülők.

Kolozsváron, Tordatúron és Csürülyén jártak kirándulni az érmihályfalvi Csilinka gyerekkórus tagjai, illetve az őket elkísérő szülők.

Ahogyan arról beszámoltunk, az idei érmihályfalvi Pódium Díjasok között szerepelt a helyi Csilinka gyerekkórus is. Darabont Aliz zenetanárnőtől, a kórus vezetőjétől megtudtuk: a díjjal járó boríték "tartalmát" egy közös kirándulásba fektették, hogy mindenki maradandó élménnyel maradjon a jutalom nyomán.

Erre a kirándulásra az elmúlt hét végén, szombaton és vasárnap került sor, amikor először városnézést tartottak Kolozsváron, bekíváncsiskodtak a helyi tévé és rádió stúdiójába (ami egy helyen van), este pedig megnézték a Dzsungel könyve című musicalt a színházban.

Kalandpark

Tordatúron szálltak meg, vasárnap reggel pedig első útjuk a tordai hasadékhoz vezetett, majd - hogy a kaland igazi legyen - a Kolozsvárhoz közeli Csürülyén lévő Gecko kalandparkot keresték fel.

A kirándulás fagyizással zárult, és azzal a reménnyel, hogy az 50 fős csapatban mindenki talált magának megfelelő szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a két nap alatt.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!