Bihar hírei

2015.08.26. 11:04

III. Részek Viadala, Érmihályfalva

A hét végén, szombaton és vasárnap tartják meg Érmihályfalván a városrészek harmadik versenyét, a Részek Viadalát. A szervezők és a versenyzők várják a szurkolótáborokat, az érdeklődőket.

A hét végén, szombaton és vasárnap tartják meg Érmihályfalván a városrészek harmadik versenyét, a Részek Viadalát. A szervezők és a versenyzők várják a szurkolótáborokat, az érdeklődőket.

A programban már hagyományossá vált, illetve egyelőre talányos versenyszámok egyaránt szerepelnek, hozzájárulva a remélhetően jó hangulathoz. Szombaton kispályás focimeccsek (férfi és női csapatoknak) és családi sportvetélkedők lesznek a Praszler stadionban. Vasárnap, már a Gödör rendezvényház udvarán, kisiparos műhely berendezése, főző- és gyerek illetve felnőtt ügyességi versenyek, állathangutánzás, flúgos futam, több fajta énekverseny, rajz- és táncverseny, helytörténeti vetélkedő, erődemonstráció, sőt, egy meglepetés próba is szerepel a programban.

Csapatzászlók

A szervezők és a csapatkapitányok kedden délután tartották meg utolsó egyeztetésüket, amelyen megejtették a focicsapatok csoportbeosztásának sorsolását, továbbá Nyakó József polgármester (és mint a verseny ötletgazdája) átadta a hét csapatkapitánynak a csapatzászlókat: narancssárga - Dihenes (Gábor Éva), piros - Százhold (ifj.Torda Imre), fehér - Kisújváros (ifj.Bánházi Miklós), zöld - Morgó-Tábla (Karsai Attila), kék - Bank utca (Kiss Csaba), sárga - Derík (Kovács Attila), lila - Nagyújváros (dr.Turucz Mária). A szervezők és a versenyzők várják a szurkolótáborokat, az érdeklődőket az egész napos programokra, melyeket vasárnap este, a 19.30 órára tervezett eredményhirdetés után retró party zár.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!