Bihar hírei

2014.03.12. 15:32

Ismét versenyezhettek az "aladinosok"

A klub felfüggesztésének megszűntével ismét bőröndnyi érmet sepertek be az érmihályfalvi Aladin Hero Team tagjai, ezúttal a XII.Juhász Ferenc Emlékversenyen, bizonyítva: rászolgálnak a támogatásra.

A klub felfüggesztésének megszűntével ismét bőröndnyi érmet sepertek be az érmihályfalvi Aladin Hero Team tagjai, ezúttal a XII.Juhász Ferenc Emlékversenyen, bizonyítva: rászolgálnak a támogatásra.

Egy hónappal a klub tagságának felfüggesztése után megszüntette a kényszerű intézkedést a Magyar Kempo Szövetség (MKSZ), így az érmihályfalvi Aladin Hero Team kick-box klub ismét versenyen vehetett részt, tudtuk meg Kovács Zoltán klubvezető-edzőtől. Ezt úgy sikerült elérni, hogy a klub könyveléséről kimutatást tettek le a MKSZ vezetőinek asztalára egy úgynevezett keretedzés alkalmával, az arra illetékesek pedig megállapították, hogy a korábban elhangzott "pénzügyi visszaélés" alaptalan. Így nem volt akadálya, hogy a klub 21 versenyzője 3 kategóriában (semi contact, chikara kurabe, light contact) részt vegyen az elmúlt hét végén Százhalombattán megrendezett XII. Juhász Ferenc Emlékversenyen és Nyílt Kempo Világkupán.

Csapat harmadik hely

A mezőnyt 7 ország (Magyar-, Orosz-, Német- és Lengyelország, Ukrajna, Románia, Szlovákia) több, mint 400 versenyzője alkotta. A verseny pénteken, szombaton és vasárnap tartott, az érmihályfalvi sportolók csak szombaton lehettek jelen anyagi keretük szűkössége miatt, ám így is 20 első, 12 második, és 11 harmadik helyet szereztek, amivel az 55 egyesület között a harmadik helyet szerezték meg (első a felcsúti Fehér Tigrisek, második szigethalmi Dojo Lovász) - mivel az első helyezettnek 24 első helyezése volt, valószínűsíthető, hogy a három, de akár a két napos részvétel is az összetett csapatversenyben fényesebb érmet jelentett volna az Aladinnak... Jelenleg az április 24-26 között Budapesten sorra kerülő vb-re készülnek, melyre eddig 40 országból érkezett nevezés. Ez előtt két kérdés foglalkoztatja a sportolókat: lesz-e elég támogatójuk, hogy minél többen részt vehessenek ezen, illetve lesz-e világbajnoka az Aladin Hero Team-nek?

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!