ERDON Országos hírek

2008.03.02. 17:02

Éledő tavasz

<p>A Román Madártani Egyesület az „Éledő Tavasz” (Spring alive) elnevezésű játékos programjáról tájékoztatta lapunkat. A programban négy madárfaj, a fehér gólya, a kakukk, a füsti fecske és sarlósfecske szerepel, amelyeknek a gyerekek által észlelt legelső adatait lehet feltölteni a <A href="http://www.springalive.net/">www.springalive.net</A> oldalon, fajonként és területenként is.</p>

A program segítségével nyomon lehet követni a térképeken egész Európa szerte a vonulásukat, azzal, hogy folyamatosan töltik fel a madarászok a saját megfigyeléseiket fajonként és területenként.

Akinek nincs internethozzáférése a program koordinátorával, Alida Barbuval a alida.baru@sor.ro címen illetve a 0744 477048–as telefonszámon veheti fel a kapcsolatot. Észrevételeket a Mărăşti utcan 61 számra, Bukarestbe, 1–es szektorba, irányítószám 011464, illetve a 021 3184701 fax– és telefonszámra lehet küldeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!