Könyvmentők

2021.07.13. 11:00

Nem gyűlt elég pénz a jótékonysági könyvvásáron

Törő Enikő

A nagyváradi Könyvmentő Egyesület az elmúlt hétvégén adományalapú könyvbazárt szervezett, melynek célja az volt, hogy 6400 lejt összegyűjtsenek, ugyanis jelenleg ennyi pénzre lenne szükségük ahhoz, hogy az ajándékba kapott 2,5 tonna könyv szállítási díját kifizessék és egy új raktárt bérelhessenek. A szállítás költsége 560 euró + áfa (körülbelül 3275 lej), ennek az ára majdnem összegyűlt, azonban az új raktárhelyiséget egyelőre nincs miből fedezze az egyesület. A vásáron összesen 2708.73 lej gyűlt össze a három nap alatt. A Könyvmentő Egyesület továbbra is nagy szeretettel várja az adományokat.

Egyébként a hétvégén az egyesület vezetői kedveskedni is szerettek volna azoknak, akik követik a Facebook-oldalukat, így a könyvvásárt népszerűsítő bejegyzés megosztói között kisorsoltak egy kézzel készített kicsi könyvespolcot, melyhez kicsi könyvek is jártak. A szerencsés nyertest vasárnap reggel ki is sorsolták, Bégányi Tímea vihette haza a különleges tárgyat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában