Uncategorized

2012.02.21. 08:51

Visszavágó!

Rangadó férfikosárlabda összecsapás helyszíne lesz szombaton este (a kezdés pontos időpontja még nem dőlt el) az Antonio Alexe Sportaréna.

Rangadó férfikosárlabda összecsapás helyszíne lesz szombaton este (a kezdés pontos időpontja még nem dőlt el) az Antonio Alexe Sportaréna. A Nagyváradi VSK férficsapata a listavezető Temesvári BC-t fogadja a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzésen. A két együttes legutóbb az elmúlt héten péntek délután találkozott Bukarestben a Román Kupa négyes döntőjében (final four), amikor a bánáti legénység nagy harc után 77–74-re verte a Körös-parti gárdát, de végül csak ezüstérmet szerzett, míg a kisdöntőben a Bukaresti VSK ellen diadalmaskodó váradi VSK-nak a bronz jutott, szintén 77–74-es győzelmüket követően. Cristian Achim edző tanítványainak szombaton a 23. forduló során a Giurgiui ISK lett volna az ellenfele, de a temesváriak kérésére előbb az elmaradt csatára kerítenek sort, és így jövő héten kedden, február 28-án rendezik a giurgiuiakkal szembeni csatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!