Uncategorized

2019.08.27. 08:56

Gyászhírek, 2019. augusztus 27.

Szomorúan értesültünk TAKÁCS ELISABETA (DUDI) halálhíréről. Nyugodjon békében! Temetése szerdán, 28-án 13 órától a városi ravatalozóból. Férje, Nicu, fia, Andrei és a rokonok.

Szomorúan értesültünk TAKÁCS ELISABETA (DUDI) halálhíréről. Nyugodjon békében! Temetése szerdán, 28-án 13 órától a városi ravatalozóból. Férje, Nicu, fia, Andrei és a rokonok.

Szívünkben szomorúsággal búcsúzunk nászasszonyunktól, ROZSÁLYI VILMÁTÓL, aki hosszú betegség után csendesen megpihent. Őszinte részvétünk Pali apunak és drága családjának. Id. Veres István, ifj. Veres István és a Ştefănescu család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől és nagynénitől, ROZSÁLYI VILMÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászolja testvére, Idus, unokahúga, Gyöngyike és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagynénitől, rokontól, ROZSÁLYI VILMÁTÓL. Nyugodjon békében. Iván Ida és családja, Juhász Iduci és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki és mélyen együtt érzünk BARTA ZOLTÁNNAL és családjával szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A SC Contimex SA vezetősége és teljes munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KRAICSI KÁROLY volt kollégánknak és a Váradi családnak a drága feleség, édesanya és nagymama elvesztésekor érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Az Igiena Szövetkezet munkaközössége.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek édesanyánk, nagymamánk, DAJKA JULIÁNNA ILONA temetésén. A gyászoló család.

*

„Zengjük áldva: szent az Isten! Élők, holtak Istene, kegyelemnek, irgalomnak mérhetetlen tengere.” NISTOR FLORIAN, VARGA FERENC, KRAICSI ERIKA, SELEGEAN LUCRETIA, POGAN ILEANA, TAKÁCS ELISABETA, OROSZ MARGARETA, SZUNI LÁSZLÓ, COVACIU IRINA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„Hogy egy édesanya milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Drága, jó szívét, áldd meg Atyám, s köszönöm, hogy ő lehetett az én édesanyám. Szomorú szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya, feleség, anyós és nagymama, KRAICSI ERIKA elhunyt. Nyugodj békében, drága anyukám! Szerető lányod, Claudia és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós és nagymama, KRAICSI ERIKA életének 80. évében elhunyt. Temetése szerdán, augusztus 28-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle szerető férje, Karcsi.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa és após, SZUHI LÁSZLÓ (a volt Soli nyugdíjasa) életének 73. évében búcsú nélkül elment. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a két kéz, amely dolgozni imádott. Örökké szeretünk, nem feledünk téged. Szíved súgta, szeressétek egymást, ha én már nem leszek, álmaid a mélyben legyenek csendesek. Isten őrködjön pihenésed felett. Temetése 2019. augusztus 29-én a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából 12 órakor. Bánatos felesége, Viola, fia, Attila, unokái, Edvin, Tamara, menye, Edina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!