szon-sportoldal

2007.06.11. 10:13

Megtörték a feltörekvő ellenfelet

<p><P>Ahhoz képest, hogy az NYKSE NB I-es kézilabdacsapatának berkein belül nem fenékig tejfel az élet, ráadásul Tiszavasváriban volt „otthon” az osztályozó első összecsapásán – a feltörekvő Kecskemét elleni ötgólos győzelem díjazandó.</P><P><A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/g_ll_v_lista39.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>A kézilabda NB I B Keleti csoport legeredményesebb játékosai. </B></A></P></p>

Erre lehet alapozni a visszavágón, mindazonáltal a vasárnapi ütközet során tapasztalt feszült légkör sejtetetni engedi, nem lesz babazsúr a hírős városi fellépés.
– A körülmények ismeretében azt kell mondjam, a csapat megtette a magáét – fejtegette Jano Pál, az NYKSE edzője. – Persze, lehetett volna jobb is, a lőtt gólok számával ugyanis elégedett vagyok, viszont sokat kaptunk, ami bosszantó. Megpróbáltunk nagy tempót diktálni, ez az elképzelés tulajdonképpen bejött, az ellenfél érezhetően elfáradt az utolsó tíz-tizenöt percre, viszont a törlésekkel kikényszerített állandó játékmegszakítás egyértelműen neki kedvezett, minden pillanatot kihasznált a pihenésre. A feladat egy részét megoldottuk és ahogy azt már többször nyilatkoztam, nem számolgatunk, Kecskemétre is nyerni megyünk. Azzal azonban tisztában vagyok, az idegenbeli meccsen nem csak a riválissal, a közönséggel, a közeggel is meg kell küzdeni... Abban azért bízom, valamennyi kerettag rendelkezésre áll majd, ebben az esetben jó esélyünk van a sikerre.
A találkozó utolsó percében piros lappal kiállított Kopco ügyében kedden születik döntés, a nyíregyházi stáb reméli, nem meszelik el a szlovák beállóst.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!