Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.18. 06:28

Kerékpárossal ütközött egy autó Kisvárdán

<p>Kisvárda - Szerda délután egy elektromos kerékpár haladt Kisvárda belterületén, a Váralja úton. A Krucsay úti kereszteződésnél egyenesen akart haladni, amikor egy vele szemben A Várday útról érkező és balra kanyarodó személygépkocsi nekiütközött. <dia width="850" height="630" alt="Kerékpárossal ütközött egy autó Kisvárdán 2007.10.18."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ker_kp_rossal__tk_z_tt_egy_aut__Kisv_rd_n_2/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Kerékpárossal ütközött egy autó Kisvárdán 2007.10.18." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/kvardamozi_ps-2.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

A kerékpárost lábsérüléssel szállították kórházba a kisvárdai mentők, az anyagi kár jelentéktelen. Helyszíni információ és a helyszínrajz alapján a felelősség lehet, hogy nem lesz egyértelműen a járművezetőé, mert a kerékpáros mozgása nem volt egyértelmű.

A helyszíni értesülés szerint az egyenes iránytól jóval eltért jobbra, így hihette azt az autós, hogy jelzés nélkül, de jobbra fog továbbhaladni az elektromos kerékpár.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!