Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.06.15. 09:37

Dalokkal búcsúztak a nyolcadikosok

<p>Nyíregyháza - A csütörtök esti hangversenyen nemcsak azt mutatták meg a fiatalok, hogy az elmúlt nyolc év alatt mennyit fejlődött énektudásuk, hanem azt is, hogy a Vikár Sándor Zeneiskola keretében hogyan tanultak meg zongorázni, fuvolázni. <dia width="850" height="630" alt="Dalokkal búcsúztak a nyolcadikosok 2007.06.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Dalokkal_b_cs_ztak_a_nyolcadikosok_2007_06_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Dalokkal búcsúztak a nyolcadikosok 2007.06.15." /></a></dia></p>

Hagyomány már a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában, hogy hangversennyel búcsúznak az oktatási intézménytől és a pedagógusoktól a nyolcadik osztályos diákok.

A csütörtök esti hangversenyen nemcsak azt mutatták meg a fiatalok, hogy az elmúlt nyolc év alatt mennyit fejlődött énektudásuk, hanem azt is, hogy a Vikár Sándor Zeneiskola keretében hogyan tanultak meg például zongorázni, fuvolázni, gitározni.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!