Hallgassa élőben!

Továbbjutott a CFR

Kettős győzelemmel jutott a harmadik selejtezőkörbe a román bajnok CFR, Kolozsváron is legyőzve a Lincoln Red Imps csapatát. A gibraltári bajnok okozott ugyan néhány kellemetlen pillanatot a hazai kapu előtt, de a labdát sokkal többet birtokló és gyorsabban járató CFR végig uralta a mérkőzést. A vezetést a középhátvéd, Mike Cestor szerezte meg, aki Runar Mar Sigurjónsson kapu elé fejelt labdáját továbbította a hálóba. A szünet után már jóval kényelmesebben fociztak a hazaiak, de amikor felharsant az első „Ébresztő!” a lelátóról, Sigurjónsson 25 méteres szabadrúgásból tökéletesen tekerte a jobb felső sarokba a labdát. Az utolsó fél óra legjobb kolozsvári játékosa viszont Giedrius Arlauskis lett, a védői által többször is cserben hagyott litván kapus Kike Gómez és Graeme Torilla közeli lövéseit hárítva kért magának is részt a kolozsvári sikerből (2–0).Arad: három afgán állampolgárra bukkantak a határőrök egy kamionban
Csúnya vita robbant ki a stúdióban: Majka durván odaszólt Tóth Gabinak (videó)
Pattanásig feszült a hangulat, amikor Majka és Tóth Gabi heves vitába kezdtek egymással a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában.
Bukarestben kedden kezdődik a koronavírus elleni oltás harmadik adagjának beadása
A nemzetközi sajtó Hamiltonról: „Ez az ember egy élő legenda”
A nemzetközi sajtó elsősorban a címvédő Lewis Hamilton 100. futamgyőzelmét taglalja a Forma-1-es Orosz Nagydíj másnapján, a svájci Blick szerint „Ez az ember egy élő legenda!”.
Gulyás: Brüsszelnek komolyan át kell gondolnia Közép-Európához való viszonyát
A brüsszeli tisztviselők problémája, hogy nem képesek tolerálni a másságot – mondta a miniszter.