Hallgassa élőben!

Kétmeccses előnyben vannak a pólósok

Egy nyögvenyelősebb és egy sokkal lazább sikerrel kezdte meg szereplését a Nagyváradi VSK a férfi vízilabda Szuperliga elődöntőjében, a Bukaresti Dinamo ellen. Folytatás e hétvégén Bukarestben a harmadik és ha szükséges, a negyedik találkozóval. Sz. Z. Megkezdődött a 2020/21-es férfi vízilabda Szuperliga rájátszásos szakasza, s ahogy azt már megszokhattuk, rögtön az elődöntőkkel. Az alapszakaszban második Nagyváradi VSK a harmadik helyezett Bukaresti Dinamót fogadta két találkozó erejéig a Crişul Fedettuszodában. A pénteki első összecsapáson a fővárosiak próbálták meglepni ellenfelüket: megszerezték a vezetést, majd annak ellenére, hogy a vendéglátók egymásutánban négy gólt dobtak, a Dinamo ugyanennyivel válaszolt, és ismét átvette a vezetést. A változás Vlad Georescunak volt köszönhető, aki gyors egymásutánban két gólt is szerzett (7–6), ettől kezdve pedig már csak a hazai gárda számított a vízben, amely 10–7 arányban nyert. A váradi gólokat Vlad Georgescu (3), Silvian Colodrovschi (2), Dragoljub Rogac (1), Alex Popoviciu (1), Bogdan Remeş (1), Nichita Ilisie (1) és Szeija Adacsi (1) szerezték.

Magabiztos siker

A szombaton rendezett második találkozón semmit nem bíztak a véletlenre a hazaiak, félidőben néggyel, a harmadik negyed végén pedig már hat góllal (6–0) vezettek. Az utolsó etapra hagytak ugyan némi lélegzetet a vendégeknek is, de ezt a negyedet is megnyerték (4–3) a váradiak, így végeredményben 10–3-ra diadalmaskodtak, és összesítésben 2–0 arányban vezetnek. A második meccsen váradi részről Alex Popoviciu (2), Albert Vătrai (2), Kováts Viktor (2), Vlad Georgescu (1), Teodor Filotti (1), Silvian Colodrovschi (1) és Szeija Adacsi (1) volt eredményes. Folytatás e hétvégén Bukarestben a harmadik és ha szükséges, a negyedik találkozóval.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.