Hallgassa élőben!

Hét nagyváradi pólós a román válogatottban

Nem maradt nyom nélkül az a kivételes teljesítmény, amit a Nagyváradi VSK III. korosztályú ifjúsági vízilabda-együttese idén véghez vitt: a bajnokságot veretlenül, sőt pontveszteség nélkül megnyerő együttesből hét játékost hívtak meg az U15-ös korosztályú román válogatottba, amelynek egyik trénere, Eugen Băjenaru szintén váradi gyökerekkel rendelkezik. A nemzeti csapat május 14–24. között Bukarestben, a Floreasca Sportuszodában egy harmincegy főt számláló kerettel készül az idei, Csehországban sorra kerülő korcsoportos Európa-bajnokságra. A váradi együttesből a következő játékosok kaptak meghívót: Szilágyi Márk, Bajusz Benett, Tokai Márk (fotó), Andrei Marinescu, Raul Șandru, Ianis Soponar és Mihai Fitero. Klubjuknál a fiúkat Christian Șandor, Fejér Iván és Nagy Sándor készíti fel, a nemzeti csapatnál Andrei Mateiaşi és Eugen Băjenaru szövetségi trénerek várják a pólósokat. A többi huszonnégy játékost a Brassói Coronából, illetve az egyaránt bukaresti Steauából, a Dinamóból és a Triumfból válogatták be.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.