Hallgassa élőben!

Döntőhöz közel az ifjúsági csapatok

Leigázta második fordulóbeli ellenfelét, a Voluntari CSO-t a Nagyváradi Bihorul ISK VSK együttese az országos ifjúsági fiú kosárlabda-bajnokság elődöntőjében, így lépésnyire van a fináléba jutástól. Az ifi vízilabdázók eddig veretlenek a bajnokságban, s ha a hátralevő meccseiket megnyerik, úgy a III. korcsoportúak bajnokok lesznek.

Farkas Ádám

A napokban Nagyváradon zajlanak az ifjúsági kosárlabdázók és vízilabdázók elődöntő, illetve döntő tornái, és szó, ami
szó, eddig minden a legnagyobb rendben halad. A kosarasok az első fordulóbeli sikert követően, a második körben a Voluntari CSO-t múlták felül 94–63 (26–14, 24–25, 22–14, 22–10) arányban. A Zoran Vranes és Alin Cureş edzők által felkészített U18-as korosztályú csapat szerda este a Bukaresti Știinţa ellen lépett pályára, s amennyiben nem kapott ki 43 pontnál nagyobb különbséggel (ami szinte elképzelhetetlen), úgy bejutott az országos döntőbe.

A címért pólóznak

A szintén Nagyváradon zajló ifjúsági III. korcsoportú országos bajnokság második, visszavágó tornáján a VSK egy 15–1 arányú sikerrel rajtolt a Crişul ellen, így a két döntő tornát összesítve a váradiak már kilenc győzelemnél tartanak. A Christian Șandor, Fejér Iván és Nagy Sándor által felkészített VSK szerdán a Bukaresti Triumf, majd a Kolozsvári Politehnica ellen szállt vízbe, a torna pénteken zárul a Crişul Fedett-uszodában.

Borítókép: IllusztrációA Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról
A fővárosiaknak ezúttal nem sikerült a visszajutás.
Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi
A két áldozatnak köze lehetett egymáshoz.
Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony
A napokban nagyfelbontású képek árulkodtak a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgatóról.
Bikiniben mutatta meg formás alakját Kárpáti Rebeka
Amint kisütött a nap, Kárpáti Rebeka azonnal megszabadult a ruháitól.
Berki Krisztián a váláson gondolkozik
Berki Krisztián és kedvese Mazsi néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy kisbabát várnak és nemrégiben az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A boldog pillanatot megosztották a nyilvánossággal, ahogy azt is, hogy felmerült köztük a válás lehetősége.