Hallgassa élőben!

A váradiak elhoznák a „míves” kupát Bukarestből

A Román Vízilabda Szövetség (FRP) székhelyén elkészítették a Román Kupa 2020/21-es évadának döntő műsorát. Az eseményen, amelyet a fővárosi Steaua Sportuszodában rendeznek meg március 12–14. között, hét csapat vesz részt.

F. Á.

Hét felnőtt vízilabda-együttes részvételével rendezik meg március 12–14. között a férfi vízilabda Román Kupa idei kiírásának döntő szakaszát a bukaresti Steaua Sportuszodában.

A seregszemlén a VSK és a Crişul révén két nagyváradi együttes is ott lesz, előbbit a döntőbe várják a szakemberek, utóbbitól a tisztes helytállást remélik a klub vezetői. A torna műsora, NEGYEDDÖNTŐK, MÁRCIUS 12. PÉNTEK, 15 ÓRA: Bukaresti Steaua–NAGYVÁRADI CRI±UL (1. negyeddöntő); 16.30 ÓRA: Kolozsvári Politehnica– NAGYVÁRADI VSK (2. negyeddöntő); 18 ÓRA: Bukaresti Dinamo–Bukaresti Rapid (3. negyeddöntő). Ellenfél hiányában a Bukaresti Sportul Studenţesc játék nélkül jut az elődöntőbe. HELYOSZTÓK, ELŐDÖNTŐK, MÁRCIUS 13. SZOMBAT, 9 ÓRA: 2. negyeddöntő vesztese–3. negyeddöntő vesztese (az 5-7. helyért); 10.30 ÓRA: az 1. negyeddöntő győztese–Bukaresti Sportul Studenesc; 12 ÓRA: 2. negyeddöntő nyertese–3. negyeddöntő nyertese. HELYOSZTÓK, DÖNTŐK, MÁRCIUS 14., VASÁRNAP, 9 ÓRA: mérkőzés az 5. helyért; 10.30 ÓRA: bronzmérkőzés; 12 ÓRA: döntő.

Borítóképünk illusztrációNapi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Pápaként, Rómában kíván meghalni – az egészségéről nyilatkozott az egyházfő
Ferenc pápa egészségéről szóló interjút közölt a Vatikán a pápa iraki útja előtt.
Csak forgolódsz, ha ismeretlen helyen kell aludnod? Ez az oka!