Sport - Foci

2019.12.12. 14:31

A Kolozsvári CFR az év legfontosabb mérkőzését játsza ma este

Az idei év legfontosabb mérkőzésére készülnek a kolozsvári vasutasok, a Celtic Glasgow csapata ellen. A CFR ma, 19:55 órai kezdettel a labdarúgó Európa-liga E-csoportjának utolsó fordulójában fogadja a tavalyi skót bajnokot a Constantin Rădulescu stadionban. A tét a legjobb 32 közé jutás.

1.

Celtic Glasgow

13 pont

2.

CFR Kolozsvár

9 pont

3.

Lazio Róma

6 pont

4.

Stade Rennais

1 pont

Az utolsó fordulóban a vasutasok és a skót bajnok összecsapásával egy időben a Stade Rennais a Lazio-t fogadja. Amint a fenti táblázatból is kiderül, a rómaiaknak mindenképpen győzniük kell ahhoz, hogy egyáltalán életben maradjanak továbbjutási esélyeik. Ha a Lazio nem 3 pontal tér haza, akkor Dan Petrescu csapata akár még egy hazai vereséggel is kvalifikálja magát a legjobb 32 közé. Ha viszont a Lazio nyerni tud a bretonok ellen, akkor a CFR-nek is pontot kell gyüjtenie a Celtic elleni mérkőzésen.

Pontegyenlőség esetében a Lazio jutna tovább, jobb egymás elleni eredményének köszönhetően, ugyanis mint ismeretes, a CFR 2-1-re nyert Kolozsváron, a Lazio pedig 1-0-ra győzőtt Rómában.

A ma este 19:55-kor kezdődő találkozót a DigiSport1 és a Kolozsvári Rádió élőben közvetíti.

(Borítókép: illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!