Halálos baleset

2021.11.18. 18:48

Üzemanyagot szállító tartálykocsival ütközött az autóbusz

Egy személy elhunyt, tizennégyen pedig megsérültek csütörtök délután a Beszterce-Naszód megyei Szászlekence (Lechinţa) és Kerlés (Chiraleş) között történt balesetben, amely során egy autóbusz és egy üzemanyagot szállító tartálykocsi volt érintett.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóbusz egyik utasa, egy 59 éves besztercei férfi a helyszínen életét vesztette. Egy másik utas súlyos sérüléseket szenvedett, a mentősöknek azonban sikerült stabilizálniuk az állapotát, majd kórházba szállították. A többi 13 sérült állapotát is felmérték a helyszínen, ők nem szorulnak kórházi ellátásra, egy másik járművel folytathatták útjukat.

A Beszterce-Naszód megyei rendőrség szerint az autóbusz egy cég munkásait szállította Beszterce és Szászlekence között, és egy 35 éves szászlekencei férfi vezette. A tartálykocsi kormányánál egy 47 éves Szilágy megyei férfi ült.

Mindkét gépkocsivezetőt alkoholvizsgálatnak vetették alá, és az eredmény szerint egyikük sem fogyasztott szeszes italt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában