Koronavírus Romániában

2020.04.08. 10:23

Frissítve: Újabb fertőzöttek haltak meg Romániában

Frissítés: További öt koronavírus-fertőzött halt meg, ezzel 215-re nőtt a halálos áldozatok száma – közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A közlés szerint elhunyt egy 53 éves, Suceava megyei, egy 89 éves, bukaresti, egy 70 éves, Hunyad megyei, egy 70 éves, Szeben megyei, valamint egy 68 éves, szintén Szeben megyei férfi. Valamennyien más betegségekben is szenvedtek.


Frissítés: Maros megyei nő a koronavírus 210. áldozata Romániában. A Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) szerdai tájékoztatása szerint a 60 éves asszonynál április elsején láz, fejfájás, mellkasi fájdalom, legyengülés tünetei jelentkeztek. A nőt április 5-én utalták be a marosvásárhelyi megyei sürgősségi kórházba. Ugyanazon a napon a segesvári városi kórházba szállították át. Koronavírussal való fertőzöttsége április 6-án bizonyosodott be. Április 7-én elhunyt. A páciens magas vérnyomásban és szívbetegségben szenvedett.


Frissítés: Újabb két koronavírussal fertőzött személy halt meg Romániában, ezzel 207-re nőtt a COVID-19 halálos áldozatainak száma – tájékoztatott szerdán a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Meghalt egy 67 éves, Hunyad megyei férfi, és egy 63 éves, Fehér megyei férfi. Mindketten több más betegségben is szenvedtek.


Meghalt egy 90 éves, Fehér megyei férfi, és egy 67 éves, Botoşani megyei nő. Mindketten több más betegségben is szenvedtek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában