Koronavírus Romániában

2020.04.03. 08:36

FRISSÍTVE: Újabb áldozata van a koronavírusnak

116-ra nőtt a koronavírus halálos áldozatainak száma Romániában – közölte pénteken, április 3-án a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Frissítés: Újabb 11 koronavírussal fertőzött személy halt meg Romániában, ezzel 133-ra nőtt a COVID-19 halálos áldozatainak száma – tájékoztatott pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Három, 62 és 77 év közötti nőről, és nyolc, 27 és 67 év közötti férfiről van szó.


Frissítés: Újabb négy koronavírus-fertőzött halt meg Romániában, és ezzel 122-re nőtt a halálos áldozatok száma – közölte pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A legutóbbi négy áldozat egy 69 éves, Hunyad megyei nő, egy 69 éves, Ialomiţa megyei nő, egy 60 éves, Neamţ megyei nő, illetve egy 78 éves, Temes megyei férfi. Mindannyiuknak más betegségeik is voltak.


Frissítés: Újabb két koronavírussal fertőzött személy halt meg Romániában, ezzel 118-re nőtt a COVID-19 halálos áldozatainak száma – tájékoztatott pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Elhunyt egy 54 éves konstancai nő és egy 61 éves fővárosi férfi. A nő csütörtökön, a férfi pénteken halt meg.


A legutóbbi áldozat egy 70 éves, Maros megyei férfi, akinél március 29-én jelentkeztek a tünetek. Április 1-jén beutalták a marosvásárhelyi megyei kórházba, 2-án pozitív lett a tesztje, és még aznap meghalt. A férfinek magas vérnyomása volt és szív- és érrendszeri betegségekben is szenvedett.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában