Oltáskampány

2021.10.25. 10:45

Több mint 66 ezren oltatták be magukat Bukarestben péntektől hétfőig

Fotó: Illusztráció

Péntek reggel 8 órától hétfő reggel 8 óráig 66.880 személyt oltottak be koronavírus ellen Bukarestben, közülük 33.790-et az Oltási maraton az életért elnevezésű akció keretében – közölte az oltási kampányt koordináló országos bizottság (Péntek reggel 8 órától hétfő reggel 8 óráig 66.880 személyt oltottak be koronavírus ellen Bukarestben, közülük 33.790-et az Oltási maraton az életért elnevezésű akció keretében – közölte az oltási kampányt koordináló országos bizottság (CNCAV).

A fővárosi maraton hat helyszínén hétfő reggelig kérhették a vakcinát az érdeklődők.

Az oltópontok többségénél Pfizer-vakcinával immunizáltak, de sok helyen lehetett kérni a Modernát, illetve az egydózisú Janssen-vakcinát is, egy oltópontnál pedig az AstraZeneca által kifejlesztett oltóanyag állt rendelkezésre.).

A fővárosi maraton hat helyszínén hétfő reggelig kérhették a vakcinát az érdeklődők.

Az oltópontok többségénél Pfizer-vakcinával immunizáltak, de sok helyen lehetett kérni a Modernát, illetve az egydózisú Janssen-vakcinát is, egy oltópontnál pedig az AstraZeneca által kifejlesztett oltóanyag állt rendelkezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában