Korlátozások

2020.06.30. 11:01

Tăriceanu: Az Orban-kormány feláldozza a vendéglátóipart

Călin Popescu-Tăriceanu, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) elnöke szerint Ludovic Orban kormányfő 'megveti' a vendéglátóipart, és több tízezer munkahelyet áldoz fel.

Tăriceanu a Facebookon fejtette ki kedden, hogy a vendéglők július elsejére remélt megnyitásának elhalasztásával az Orban-kormány feláldozza a vendéglátóipart és annak több tízezer munkahelyét. Az ALDE elnöke szerint a vendéglátósok saját zsebükből fizették mostanig alkalmazottaikat, annak reményében, hogy július elsején ismét beindul az ágazat, most azonban több tízezren munka nélkül fognak maradni.

Azon véleményének is hangot adott, hogy a nyilvántartott COVID-19 esetek a tesztelések számának függvényében nőnek. 'Tudja valaki, hogyan és hol tesztelnek, és hogy adják ki az eredményeket? Mindannyian tudunk olyan halálesetekről, amelyeket 2-3 hetes késéssel jelentettek. Valószínűleg így van a tesztelésekkel is, a hókuszpókusz elve alapján varázsolják elő a cilinderből a teszteredményeket' – olvasható a pártelnök bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában