Oltás

2021.04.16. 08:54

Péntektől bárki kérheti az AstraZeneca koronavírus elleni vakcináját, előjegyzés nélkül is

Péntektől bárki kérheti az AstraZeneca koronavírus elleni vakcináját, az országos oltási platformon való előjegyzés nélkül is.

Mak, 2021. prilis 15. Kis Lszln poln beolt egy nt a nmet-amerikai fejleszts Pfizer-BioNTech koronavrus elleni oltanyag, a Comirnaty-vakcina els adagjval a Csongrd-Csand Hziorvosi rendelben Makn 2021. prilis 15-n. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

A RO Vaccinare platform Facebook-oldalán közzétett bejegyzés értelmében azoknál a központoknál, amelyeknél a Vaxzevria (AstraZeneca) vakcinát használják, előjegyzés nélkül is lehet igényelni az oltást, ha vannak szabad helyek. Arról, hogy hol vannak üres helyek, az oltóközpontok interaktív térképén lehet tájékozódni.

Az előjegyzés nélkül oltásra jelentkezőknek mindössze a személyi igazolványukat kell felmutatniuk az oltóközpontnál, ahol az oltási kapacitás függvényében fogadják a jelentkezőket – derül még ki a bejegyzésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában