Tragédia

2021.10.20. 13:38

Öten haltak meg az M1-esen történt balesetben

Öt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében történt balesetben kedd délután – közölte a rendőrség honlapján. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a halálos áldozatok mellett egy további sérültje is van a balesetnek, őt stabil állapotban vitték kórházba a mentők.

Bábolna, 2021. október 19. Ütközésben összetört jármûvek az M1-es autópálya Gyõr felé vezetõ oldalán, Bábolna közelében 2021. október 19-én. Az öt halálos áldozat mellett egy további sérültje is van a balesetnek, õt stabil állapotban vitték kórházba a mentõk. MTI/Krizsán Csaba

Fotó: MTI

MTI

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. A közlemény szerint az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember – két nő és három férfi – halt meg.

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők – tette hozzá a szóvivő.

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba.

A maszol.ro információi szerint az áldozatok székelyudvarhelyi, szovátai és környékbeli személyek voltak. A portálnak az egyik női áldozat lánya nyilatkozott, aki azt mondta, a járműben hatan tartózkodtak a sofőrrel együtt, két nő és négy férfi, és mindannyian németországi vendégmunkára, különböző munkapontokra utaztak volna. Elmondása szerint a sofőrnek nem volt társa, egyedül vezetett volna végig az úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában