Új párt

2021.10.04. 08:57

Orban új politikai konstrukciót tervez alakítani

Premierul desemnat, Ludovic Orban, participa la audierea lui Marian Ionut Stoe, propunerea Partidului National Liberal (PNL) pentru preluarea portofoliului Ministerului Tineretului si Sportului, in comisia de specialitate a Parlamentului, miercuri, 30 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Ludovic Orban képviselőházi elnök, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) volt elnöke kijelentette, hogy mihelyst meggyőződik róla, hogy 'a PNL egy üres vázzá vált, amelynek semmi köze már a történelmi párthoz', készen áll majd egy új politikai konstrukció létrehozására, amely folytatja a párt múltját.

'Azoknak, akik jelenleg a pártot vezetik, semmi közük a Nemzeti Liberális Párthoz, azokhoz a dolgokhoz, amelyekben én hiszek. Mindig is olyan alapvető dolgokat támogattam, amelyek a Nemzeti Liberális Párt történelmének részei voltak, és amelyeket nem adhatunk fel' – fejtette ki Ludovic Orban a Realitatea Plus vasárnap esti műsorában.

Saját bevallása szerint ő „atipikus politikus”, aki kemény munkával, erőfeszítéssel és a hétköznapi emberek iránti elkötelezettséggel építette karrierjét.

'Az emberek tartanak hozzám, mellettem álltak és támogattak, mivel én is mellettük álltam' – mondta még Orban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában