PNL

2021.11.12. 12:41

Orban: Kizárásom megtisztelő

Forrás: INQUAM Photos/Ilona Andrei

Ludovic Orban volt liberális pártelnök szavai szerint „megtisztelőnek” érzi a Nemzeti Liberális Pártból (PNL) való kizárására vonatkozó döntést. Úgy véli, ez is azt bizonyítja, hogy nincs köze a Klaus Iohannis államfő és „romboló bandája” okozta „szerencsétlenségekhez”.

A PNL végrehajtó bizottságának pénteki döntése szerint javasolni fogják a volt pártelnök kizárását az alakulatból. A javaslatot a párt Országos Tanácsa elé kell terjeszteni.

Orban erre reagálva rámutatott, a PNL belüli „romboló banda” abszurd döntésének lett az áldozata. Ugyanakkor – állítja – megtisztelőnek érzi a kizárására vonatkozó javaslatot, mert ez a döntés is azt bizonyítja, hogy nincs köze ahhoz a sok „szerencsétlenséghez”, amelyet „Iohannis és romboló bandája okoz június 1-jétől”. „Gondolok itt arra, hogy válságba sodorták Romániát, védtelenül hagyták az embereket az egészségügyi és gazdasági válsággal szemben” – fogalmazott a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában