Választások

2020.10.20. 07:48

M. Ciolacu: Iohannis nem tud felemelkedni az átélt pillanat súlyához

Klaus Iohannis államfő nem tud felemelkedni az átélt pillanat súlyához és 'csak liberális pártelnök marad' – állapította meg hétfő este Marcel Ciolacu, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

„Iohannis államfő nem tud felemelkedni az átélt pillanat súlyához. Egy országelnök bizalmat és reményt ébresztő üzenetet fogalmazott volna meg, hogy a dolgok ellenőrzés alatt állnak. Ehelyett Iohannis továbbra is csak a PNL elnöke marad, aki harcol az ellenzékkel és a polgárokkal, akiket bűnösnek találtak az egyre növekvő fertőzések miatt. Bár a káosz már elárasztotta a fővárost és Kolozsvárt, Iohannis állhatatosnak tűnik egyetlen tervében, hogy választások lesznek. Az egészség nem számít! Csak a hatalom. Minden hatalmat megszerezni magának és a liberális kamarilla számára, és bejuttatni a parlamentbe az össze pártváltót, csalót és alvilági figurát a PNL-ből. De mi lesz ennek az ára?”- vetette fel Facebook-bejegyzésében Ciolacu.

Klaus Iohannis elnök hétfőn a Cotroceni-palotában kijelentette, hogy a parlamenti választások a törvény által meghatározott napon, december 6-án lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában