(POR)

2020.04.02. 18:39

L. Orban: Aláírták a kolozsvári regionális kórház megépítéséről szóló szerződést

A kormány, az egészségügyi és a fejlesztési minisztériumon keresztül aláírt egy mintegy ötszázmillió euró értékű finanszírozási szerződést a kolozsvári regionális kórház felépítésére – közölte a csütörtöki kormányülésen Ludovic Orban miniszterelnök.

Debrecen, 2017. január 23. Betonacél-szerelõk munka közben a Dóczy Lakópark építésén. A debreceni Hunép Universal cégcsoport saját beruházásban és kivitelezéssel építi a lakóparkot, amiben 224 lakásos, három tömbbõl álló épületegyüttes készül. Szakmai és pénzügyi elõrejelzések szerint idén tovább folytatódik az építõipar termelésének 2016 õszétõl tapasztalható növekedése. Az várható, hogy az ágazatot a magánberuházások és a lakásépítés lendíti tovább. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA / MTI

Fotó: Oláh Tibor

A kormányfő hozzátette: az Európai Bizottság szintjén jóváhagyták a iaşi-i regionális kórház finanszírozását is.

Ion Ştefan fejlesztési miniszter elmondta: a kolozsvári lesz az európai alapokból létrehozott legnagyobb beruházás Erdélyben és egyik legnagyobb az országban.

A pénzt a Regionális Operatív Program (POR) keretében hívják le.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában