Hallgassa élőben!
Fotó: Illusztráció/primacasa.ro

INS: Az év első negyedévében 617-tel kevesebb új lakást adtak át, mint a 2020-as év azonos időszakában

Az idei első negyedévben használatba vett lakások száma 14.302 volt, 617-tel kevesebb, mint a 2020-as év azonos időszakában – derül ki az országos Statisztikai Intézet (INS) csütörtökön közzétett adataiból.

Agerpres

Lakókörnyezet szerint 2021 első negyedévében a lakások zöme városon épült (60,7%). 2020 első negyedévéhez képest 2021 első negyedévében, a következő fejlesztési régiókban csökkent az elkészült új lakások száma: az ország középső régiója (-604 lakás), Délkelet (-596), Északnyugat (-470) és Bukarest-Ilfov (-17). A következő fejlesztési régiókban volt növekedés: Nyugat (+622 lakás), Északkelet (+258), Dél-Munténia (+157) és Délnyugat-Olténia (+33).Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.