Baleset

2021.07.25. 11:26

Hét személy vesztette életét egy Bákó megyében történt közúti balesetben

Hét személy vesztette életét vasárnap, a Bákót Egyedhalmával (Adjud) összekötő 2-es országúton, Răcăciuni település kijáratánál történt balesetben, amelyben személygépkocsi ütközött össze egy kisbusszal.

Forrás: ISU Bacau

Az ütközés nyomán 5 felnőtt és 2 gyermek halt meg, öt személyt – 1 kiskorút és 4 felnőttet – pedig a bákói sürgősségi kórházba szállítottak – tájékoztatott Andrei Grecu őrnagy, a Bákó megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője. A személygépkocsiban 5 személy ült: 2 felnőtt és 3 gyermek; a kisbuszban pedig 7 felnőtt. A katasztrófavédelem szerint meghalt a személygépkocsiban ülő egyik felnőtt, illetve két gyermek és a mikrobuszban ülők közül négyen.

A Bákó megyei hatóságok vörös akciótervet rendeltek el. A helyszínre több mentőcsapat és katonai tűzoltócsapat szállt ki. A katasztrófavédelem Galac és Vrancea megyei egységeket is kiküldött, valamint egy SMURD-helikoptert is bevetettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában