Bútoreladás

2020.11.30. 12:05

Hatvan százalékkal nőtt az online bútoreladás az idei fekete pénteken

Hatvan százalékkal nőtt a bútorok eladása az idei fekete pénteken a tavalyi Black Friday-akciókhoz képest, és az ebben időszakban online vásárolt bútorok 30 százalékát haza gyártású termékek tették ki – derül az egyik gyártó által közölt adatokból.

E szerint az idei fekete pénteki árleszállítások alatt több mint 26 ezer rendelés érkezett a Mobexperthez – ami az online forgalom 75 százalékos növekedésével egyenértékű -, és csaknem 100 ezer terméket adtak el.

Az eladások 30 százalékát haza gyártású bútorok tették ki, ez az arány kétszerese a 2019-ben jegyzettnek.

Az online felületen több mint 45.900 terméket értékesített a Mobexpert, kétszer annyit, mint tavaly. Ebédlőszékből adtak el a legtöbbet, 2200 darabot, ugyanakkor több mint 2000 karácsonyfagömb, 1800 darab szőnyeg és 1700 kanapé is elkelt. A gyártó bemutatótermeiben több mint 15 ezer dekorterméket, több mint 4 ezer kisbútort, több mint háromezer hálószobabútort és több mint kétezer kanapét és fotelt adtak el.

A legdrágább termék, amelyet a honlapon keresztül vásároltak meg, egy 18.323 lejes bőr sarokkanapé volt, a bemutatóüzletben értékesített legdrágább termék pedig egy 29.200 lejes konyhabútor volt.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában