Koronavírus Romániában

2020.05.16. 12:11

GCS: Újabb 11 koronavírus-fertőzött halt meg Romániában

Újabb tizenegy koronavírus-fertőzött elhalálozását jelentette szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS), ezzel 1081-re nőtt a betegség halálos áldozatainak száma.

Meghalt egy 83 éves, Bákó megyei férfi, egy 59 éves, Bákó megyei nő, egy 83 éves, szintén Bákó megyei nő, egy 73 éves, Suceava megyei nő, egy 87 éves, Bihar megyei férfi, egy 71 éves, Galac megyei nő és egy 91 éves, szintén Galac megyei nő. Mindannyian más betegségekben is szenvedtek.

A Bihar megyei férfinél május 15-én, tegnap mutatták ki a fertőzést, ma, május 16-án életét vesztette. Krónikus iszkémiás szívbetegségben is szenvedett. Bihar megyében 18-ra nőtt az áldozatok száma. (A hivatalos adatok 19 elhalálozásról számolnak be, ám egy szatmári nő esetét, akinek koronavírus-tesztjét Nagyváradon készítették, tévesen sorolják Bihar megyéhez.)

Korábban négy koronavírus-fertőzött elhalálozását jelentette a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Az elhunytak 48 és 63 év közöttiek, két nő, két férfi. Meghalt egy 58 éves, Szeben megyei nő, egy 48 éves, Maros megyei férfi, egy 61 éves, Temes megyei nő és egy 63 éves, Kolozs megyei férfi. Mindannyian más betegségekben is szenvedtek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában