Koronavírus Romániában

2020.04.03. 14:44

GCS: 221 külföldön élő román állampolgárt diagnosztizáltak koronavírussal

Ez idáig összesen 221 külföldön élő román állampolgárt diagnosztizáltak koronavírussal, a halálesetek száma továbbra is 25 – tájékoztatott pénteken, április 3-án a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

A diplomáciai képviseletek és a konzuli hivatalok által szolgáltatott adatok alapján ez idáig 221 külföldön élő román állampolgárnál mutatták ki a koronavírust, közülük 129-en Spanyolországban, 57-en Olaszországban, 14-en Franciaországban, nyolcan Németországban, négyen Nagy-Britanniában, ketten Namíbiában, ketten Indonéziában fertőződtek meg, egy-egy személy pedig Tunéziában, Írországban, Luxemburgban, Belgiumban és az Amerikai Egyesült Államokban betegedett meg.

A koronavírus-járvány kitörése óta 25 román állampolgár halt meg külföldön, kilenc Olaszországban, hat Franciaországban, négy az Egyesült Királyságban, öt Spanyolországban és egy Németországban.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában