Csúnya baleset

2021.08.08. 17:54

Egy vasúti kocsi tetején fotózkodott, életveszélyesen megégett

Fotó: Illusztráció

Súlyos égési sérüléseket szenvedett, és életveszélyes állapotban van egy 15 éves lány, aki vasárnap reggel két barátnőjével együtt felmászott egy tehervonatra fotókat készíteni Roman vasútállomásán. Sérüléseit a magasfeszültségű vezeték okozta.

A tinédzsert a iaşi-i gyermekkórházban ápolják. Az intézmény vezetője, Alina Belu elmondta, hogy a lány testfelületének 43 százaléka égett meg, és meg fogják műteni. Orvosai visszafogottan nyilatkoztak a túlélési esélyeiről.

A iaşi-i gyermekkórházban kezelik a lány egyik barátnőjét is, aki testfelületének 2 százalékán égett meg. Égési sérüléseit kezelik, orvosai szerint nincs életveszélyben. A vonatra felmászó harmadik gyermeknek nem esett baja. A két sérült lányt a mentősök előbb a romani városi kórházba szállították, ahonnan a 15 éves beteget mentőhelikopter vitte Iaşi-ba, a 14 évest pedig mentőautó. A vasúti rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában