Javaslat

2021.10.20. 17:02

Dumitrescu: A PNL ismét Florin Cîţut javasolja

Florin Citu, propunerea Partidului National Liberal (PNL) pentru preluarea portofoliului Finantelor in guvernul Ludovic Orban (S), este audiat in comisia de specialitate, marti 29 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) ismét Florin Cîţu pártelnököt javasolja a miniszterelnöki tisztségre a Klaus Iohannis államfő által kezdeményezett csütörtöki kormányalakítási tárgyaláson – jelentette be az alakulat első alelnöke.

Iulian Dumitrescu szerint a PNL vezetőtestülete egyöntetűen döntött Florin Cîţu nevesítése mellett.

„Ezzel a javaslattal megyünk a Cotroceni-palotába. Meggyőződésünk, hogy sikerülni fog többséget létrehozni a PNL körül” – fogalmazott Facebook-bejegyzésében.

Klaus Iohannis államfő ismét kormányalakítási tárgyalásokra hívta csütörtökre a pártokat, miután a parlament szerdán elutasította a korábbi egyeztetések után kormányalakítással megbízott Dacian Cioloş által javasolt kabinet beiktatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában