Hallgassa élőben!
Fotó: www.politiadefrontiera.ro

Csaknem ötvenezren lépték át az országhatárt az elmúlt 24 órában

Mintegy 49.900 román és külföldi állampolgár lépte át a román államhatárt az elmúlt 24 órában több mint 19.600 járművel (ezek közül 10.300 teherszállító) – tájékoztatott kedden a határrendészet.

Agerpres

A belépőoldalon mintegy 26.100 személy jelentkezett ellenőrzésre 9.500 járművel, a kilépőoldalon pedig 23.800 személyt és 10.100 járművet jegyeztek. A Magyarországgal közös határszakaszon levő átkelőknél mintegy 18.100 személyt regisztráltak, közülük 11.300-et a kilépési oldalon. A közlemény értelmében ugyanakkor az elmúlt 24 órában 26 illegális tettet (14 bűncselekményt és 12 kihágást) észleltek a határátkelőknél és a zöldhatáron, és 72.000 lej értékben foglaltak le olyan javakat, amelyeket illegálisan próbáltak behozni az országba. Emellett összesen 1500 lejre róttak ki bírságot. A jelzett időszakban nem engedtek be az országba 23 külföldi állampolgárt, mert nem teljesítették a törvényben előírt feltételeket.A Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról
A fővárosiaknak ezúttal nem sikerült a visszajutás.
Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi
A két áldozatnak köze lehetett egymáshoz.
Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony
A napokban nagyfelbontású képek árulkodtak a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgatóról.
Bikiniben mutatta meg formás alakját Kárpáti Rebeka
Amint kisütött a nap, Kárpáti Rebeka azonnal megszabadult a ruháitól.
Berki Krisztián a váláson gondolkozik
Berki Krisztián és kedvese Mazsi néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy kisbabát várnak és nemrégiben az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A boldog pillanatot megosztották a nyilvánossággal, ahogy azt is, hogy felmerült köztük a válás lehetősége.