PSD

2020.09.27. 21:56

Ciolacu: Szankcionálták a PNL-t a bukarestiek a járvány alatti káosz miatt

Szankcionálták a Nemzeti Liberális Pártot (PNL) a bukarestiek a járvány alatt tapasztalt káosz miatt – jelentette ki a vasárnapi urnazárást követően Marcel Ciolacu, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

A pártelnök köszönetet mondott a támogatóknak, akik a PSD jelöltlistáját hozták ki az első helyen a fővárosban (az exit-pollok szerint 33% körüli eredményt értek el), és emlékeztetett: az európai parlamenti választások óta megduplázták támogatottságukat (16,2%).

'Ez nagyon világosan mutatja, hogy a bukarestiek szankcionálták a járvány alatti káosz és lopások miatt, illetve a nyugdíjasokat, a gyerekeket, a tanárokat, az üzleti környezetet és nem utolsó sorban az orvosokat ért megaláztatások miatt a PNL-t, amely a harmadik helyen áll a szavazatok száma szerint – nyilatkozta Ciolacu, aki gratulált Gabriela Firea jelenlegi polgármesternek a kampány alatt végzett munkáért.

'A legjobb exit-poll a szavazatok megszámlálása' – jegyezte meg Ciolacu. Hozzátette: az előzetes eredményekből úgy látszik, hogy továbbra is a PSD marad az ország legerősebb pártja, és ők adják a legtöbb polgármestert. 'Ez megerősíti, hogy jó úton járunk, és hogy a párt újjáépítésének és modernizálásának új programja a helyes út. Felkérem azokat, akik Bukarestben a harmadik helyen végeztek, hogy találkozzunk a parlamenti választásokon is„- mondta Marcel Ciolacu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában