Koronavírus

2020.10.21. 19:27

Ciolacu: Iohannis ma sem tett javaslatot semmiféle intézkedésre a koronavírus-járvány fékezésére vonatkozóan

Klaus Iohannis ma sem tett javaslatot semmiféle intézkedésre a koronavírus-járvány fékezésére vonatkozóan – jelentette ki a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, Marcel Ciolacu az államfő szerdai sajtóértekezletén elhangzottakra reagálva.

„Pészédé... Pészédé,... Pészédé... Iohannis ma sem tett javaslatot semmiféle intézkedésre a koronavírus-járvány fékezésére vonatkozóan! Egyet sem! Nulla! Csaknem ötezer új fertőzött – Választások... Rekordszámú beutalt az intenzív osztályon – Választások... A gyerekek előtt bezárják az iskolákat – A választásokra kinyitják...Térdre kényszerített vendéglátóipar – Választások... Több százezer megszűnt munkahely – Választások” – írta Facebook-bejegyzésében Ciolacu.

Hozzátette: a PSD-nek emberei és megoldásai is vannak arra, hogy „visszavegyék az ellenőrzést a világjárvány fölött”.

„Első naptól kezdve! Hisz látjuk, hogy egészség nélkül nem beszélhetünk sem munkahelyekről, sem oktatásról, sem az életszínvonal megtartásáról” – tette hozz a PSD elnöke.

Borítóképünkön: Marcel Ciolacu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában